Maand van de Amateurkunst Hoogeveen

Ik toon is het logo van de landelijke Maand van de Amateurkunst:

Ik toon mijn koor; Ik toon mijn muziekvereniging; Ik toon mijn talenten op de piano of de viool; Ik toon mijn dansgroep; ik toon mijn musicalgroep.

 

Wat toon jij of wat tonen jullie tijdens de Maand van de Amateurkunst?

In juni 2024 organiseert MMT-producties Hoogeveen voor het eerst de Maand van de Amateurkunst in de gemeente Hoogeveen.

 

Dat betekent dat we in deze maand alle culturele verenigingen die in de gemeente Hoogeveen actief zijn in de picture zetten. Koren, dansgroepen, muziekverenigingen, theatergroepen, beeldende kunstenaars; iedereen kan en mag zich aan het publiek presenteren.

 

Dat kan door een presentatie of concert te geven, open lessen of repetities aan te bieden, een informatieavond organiseren. Alles om te laten zien hoe rijk het culturele leven in de gemeente Hoogeveen is en hoeveel leuks er op cultureel gebied te doen is waar jij, jong en oud kunt meedoen.

 

Het gaat in de Maand van de Amateurkunst dus niet alleen om de projecten en groepen van MMT-producties Hoogeveen maar we zetten ALLE culturele verenigingen in de schijnwerpers.

 

Binnenkort volgt hier meer informatie over hoe je als culturele vereniging kan meedoen aan de Maand van de Amateurkunst