Opgaveformulier voor deelname aan de finale van de Maand van de Amateurkunst Hoogeveen - zaterdag 29 juni 2024

Wil je meedoen met je koor, muziekvereniging, dansgroep, musical- of theatergroep, je foto of mediagroep of urban?

Dan kun je je met dit formulier aanmelden voor de grote finaledag van de Maand van de Amateurkunst op zaterdagmiddag 29 juni van 13.00 – 17.00 uur.

 

Tijdens deze dag zijn er in de Hoofdstraat van Hoogeveen meerdere podia (verhoogd en gelijkvloers) waarop je kunt optreden. Daarnaast is er ruimte voor plekken waar je exposities kunt houden of workshops kunt geven.

Geef goed aan wat je technisch nodig hebt.

 

Ook is er ruimte om informatie te geven over je groep, vereniging, lessen of cursussen. Geef dan aan dat je de beschikking wilt over een informatiekraam.

 

Stuur in alle gevallen een foto van je groep of vereniging apart naar info@mmtproductieshoogeveen.nl. Deze gebruiken we voor de PR.

Als je aanmelding binnen is nemen we contact met je op om je deelname te bespreken. Daarbij nemen we ook door wat je allemaal nodig hebt zodat duidelijk is wat jezelf moet regelen en wat wij voor je kunnen regelen.

Daarnaast bespreken de financiële kaders waarbij je in basis er vanuit moet gaan dat er geen vergoeding voor personen mogelijk is. Maar dit bespreken we.

Verder vragen we je een foto te sturen van je groep of vereniging die we mogen gebruiken voor de PR van de Maand van de Amateurkunst. Deze moet je sturen naar info@mmtproductieshoogeveen.nl